top of page

De Feesttoeters

UIT HET MUZIKALE SASSENHEIM!

Nieuw in Zevenbergen dit jaar: "De Feesttoeters" uit Sassenheim.

 

De Feesttoeters uit Sassenheim. Een dweilorkest die op 1 mei 2007 is opgericht door 7 jonge muzikanten afkomstig uit Drum- en Showband Adest Musica.

Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een groep van 15 jonge en enthousiaste muzikanten van 19 tot 24 jaar. Als één van de jongste dweilorkesten van Nederland onderscheiden zij zich graag door onze frisse uitstraling en een repertoire in vele sferen en stijlen wat uiteenloopt van klassiekers uit de fifties tot huidige top-40 hits.

Met z’n vijftienen verzorgen zij allerlei optredens door heel het land. Zo zijn wij regelmatig te gast bij verjaardagen, buurtfeesten, bruiloften en andere jubilea om de feesten nog groter en gezelliger te maken. Ook de Peurbakkentocht in Leiden, het carnaval in Vught, de sneekweek in Sneek en het aanmoedigen van de Sassenheimse korfbalvereniging tijdens de finale in Ahoy Rotterdam zijn enkele voorbeelden van recente optredens. In januari 2015 zijn zij nog afgereisd naar het Oostenrijkse Weissensee om aldaar de deelnemende schaatsers van de Alternatieve Elfstedentocht aan te moedigen en in februari 2016 zijn wij te gast geweest in het Duitse Brühl en Eschweiler om deel te nemen aan Duitslands grootste carnavalsoptochten.

HET zomerfestival van Nederland kan dus niet uitblijven.

Vandaar dat wij ons kunnen verheugen op hun komst... welkom op 24 juni 2018 in Zevenbergen!

bottom of page