top of page

Hè-Hè

UIT HET STATIGE PRINSENBEEK!

Wie is Hè-Hè? Je kunt je beter afvragen wie of wat Hè-Hè NIET is… Hè-Hè is in ieder geval géén groep slanke vrouwelijke muzikanten. En het is ook géén groep met saaie mannen die altijd aan het water zitten of een bitterbal afslaan. 

Ook een gezellig optreden slaan ze zeker niet af. Het zijn muziekliefhebbers in hart en nieren, die graag origineel repertoire spelen. Het repertoire van Hè-Hè bestaat uit nummers van artiesten variërend van The Eagles en Belle Perez tot WC Experience en René Schuurmans. En ook lekkere Duitse dijenkletsers en typische Franse chansons ontbreken niet in het uitgebreide repertoire. 

De meeste arrangementen zijn geschreven door eigen leden. Dat zorgt voor de bijzondere sound van Hè-Hè. Hierdoor is het orkest een graag geziene gast bij festiviteiten in hun eigen dorp Prinsenbeek en buiten ‘de Beek’.

Hè-Hè timmert al sinds 1999 hard aan de weg met een mooie bezetting bestaande uit het mannelijk geslacht in de leeftijdscategorie 20 tot 60 jaar, al dan niet met haar op het hoofd, en met kledingmaten van S tot XXL.

Diegenen die nog vragen hebben over Hè-Hè, klamp gerust een van de mannen aan of kijk eens rond op hun site of Facebook-pagina!

bottom of page