top of page

The Right Choice

UIT HET GEZELLIGE BEST... LEES KLOMPENGAT!

Muziekgroep the Right Choice uit Brabant (Nederland) is een gemêleerd gezelschap bestaande uit 21 enthousiaste musici met een bezetting van diverse blaasinstrumenten aangevuld met een slagwerksectie.


Tijdens optredens staat muzikaliteit, show, gezelligheid en interactie met de toeschouwers hoog in het vaandel.


Het repertoire bestaat uit top-40 muziek van de 60er, 70er, 80er jaren tot hedendaagse successen, waarbij uitstapjes naar disco, rock, maar ook feestmuziek niet geschuwd worden.


Sinds de oprichting op 30 maart 1998 is muziekgroep The Right Choice een graag geziene gast op muziekfestivals, bedrijfsfeesten, sportevenementen, braderieën en attractieparken.


Naast optredens in Nederland worden we regelmatig gevraagd in België en Duitsland voor bijvoorbeeld de wijnfeesten en zittingsavonden.
Regelmatig staan optredens op de Grote Markt te Brugge en Antwerpen, de Efteling, Plopsaland de Panne, Kerstmarkten in Turnhout, Antwerpen, en Kölner Weihnachtsmarkt op de agenda.

Door de jaren heen heeft The Right Choice zich ontwikkeld tot een muziekgroep waar men niet alleen graag naar luistert, maar tevens graag naar kijkt. De combinatie muzikaliteit en show is een belangrijk kenmerk geworden.

KORTOM:  The Right Choice: altijd De Juiste Keuze!!!

bottom of page