SPONSORS

SPONSORS VAN HET ZOMERFESTIVAL
 
a fish.jpg

Waar zou cultureel Nederland zijn zonder sponsors!? Juist, nergens.... Ons festival wordt gelukkig al jaren financieel mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsors. Grotendeels zijn de sponsors voor lange tijd verbonden met ons festival.

 

Ook vanuit de gemeente Moerdijk krijgt het festival alle steun en medewerking die wij nodig hebben om het jaarlijkse evenement in goede banen te leiden.

 

Zeker tijdens deze periode, waarin het centrum volledig op de schop gaat, verdienen het college en de medewerkers van Gemeente Moerdijk een groot compliment.

Dus bij deze: CHAPEAU!!!

 

Horeca Zevenbergen doet gelukkig elk jaar enorm haar best om het evenement luister bij te zetten. En natuurlijk niet te vergeten... het verzorgen van een koud natje en een warm droogje! Helaas zijn door de werkzaamheden enkele horecazaken dit jaar "minder bedeeld". Maar dit is in goed overleg zo goed mogelijk opgelost. Maar elk nadeel heeft een voordeel; er zijn nu ook weer nieuwe horecagelegenheden met nieuwe podiums! Ook extra dank hiervoor! 

 

En wij denken niet alleen in geld. Vergeet ook de "in natura" sponsors niet! Zonder hand en spandiensten, trailers, hoogwerkers en dergelijke is het festival niet te realiseren.

 

Kortom, onderstaande sponsors zijn van levensbelang als het gaat om organiseren van ons festival!

 

Onze hartelijke dank en hopelijk mogen wij wederom een beroep op jullie doen!!!

400dpiLogo.png